Bij Autobedrijf Nathasja kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto, ongeacht het merk of type auto. Wij repareren en onderhouden elk merk auto tegen scherpe prijzen. Of het nu een grote of kleine beurt is of het vervangen van diverse onderdelen. Ook beschikken wij over een geavanceerde uitlees computer. U kunt bij Autobedrijf Nathasja ook terecht voor uw APK keuring.

  • Altijd een prijsopgave in overleg met u, voordat er gerepareerd gaat worden.
  • Reparatie en vervanging met hoogwaardige onderdelen
  • Wij werken met professioneel gereedschap
  • Uw auto kunnen wij uitlezen met een gevanceerde uitleescomputer

De volgende werkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren:
– klein onderhoud
– groot onderhoud
– APK keuringen
– evt. reparaties die uit onderhoud en APK voortkomen
– airco-systeem controleren en evt. vullen

Klein onderhoud:
Klein onderhoud bestaat uit het vervangen van olie en oliefilter, het visueel controleren van remmen, uitlaat,banden ,onderstel en het controleren van alle vloeistoffen en het evt. bijvullen daarvan.

Groot onderhoud:
Groot onderhoud bestaat uit het vervangen van olie en oliefilter,bougies,luchtfilter,brandstoffilter, en interieurfilter (indien deze aanwezig is). Het controleren van de remmen en reinigen daarvan,het visueel controleren van uitlaat,banden en het onderstel. Het controleren van alle vloeistoffen en het evt. bijvullen daar van.

Controle van de distributie en eventueel vernieuwen hiervan behoort tevens tot de mogelijkheden.

APK:
Het uitvoeren van de verplichte Algemene Periodieke Keuring van personenauto’s en bedrijfsauto’s tot 3500 kg. Afmelden van het voertuig bij de RDW en afgifte keuringsformulier.

Airco-systeem contoleren en vullen:
De werking van het airco-systeem controleren op, uitstroom temp. koude lucht,visueel controleren van lekkage bij aansluitingen en slangen. Bij evt. lekkage deze repareren en het opnieuw afvullen van het airco-systeem. Het opnieuw afvullen van het systeem door normale verlies van koudemiddel. Hier komt bij, het vacuümmeren van het systeem waarmee het vocht en vuil uit het systeem wordt haalt. Drukbeproeving,systeem wordt voor 15 min. onder een druk van 10 bar. gezet om zo evt. lekkages te kunnen zien. Het toebrengen van fluor in het systeem, om lekkages in de toekomst sneller te kunnen lokaliseren.

Reparaties:
Het uitvoeren van reparaties die uit de bovenstaande werkzaamheden (onderhoud,APK en airco)voortkomen.