Sinds 2006 een vertrouwd adres voor onderhoud, reparaties en schadeafwikkeling van uw auto voor Bussum en omgeving. Ook hebben wij altijd meer diverse occasions op voorraad staan in verschillende prijsklasse die u op onze locatie kunt bekijken.

Alles is er op gericht om uw auto in prima conditie te brengen en te houden! We geven u een eerlijk advies en zijn betrouwbaar en transparant. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Zo zullen wij onze klanten altijd een objectief en onafhankelijk advies geven, omdat we niet gebonden zijn aan een specifiek automerk en/of importeur. 

De eigenaar, Nathasja Beentje, is een ervaren automonteur en eerste monteur APK. Met haar 22 jaar ervaring bij één van de grotere garagebedrijven in de omgeving is zij een bekend gezicht in de regio. Nathasja staat bekend om haar klantgerichtheid en één op één benadering. Daarnaast heeft autobedrijf Nathasja een ervaren team opgebouwd met verschillende expertises. Bijna alles krijgen we voor elkaar!

Autobedrijf Nathasja richt zich op onderhoud en APK keuringen voor alle merken personenauto’s en bedrijfswagens (tot 3.500Kg). Diverse reparaties waaronder banden, uitlaten en schokbrekers behoren tot de mogelijkheden. Kijk onder APK en onderhoud voor alles wat we voor u kunnen betekenen.